buro bost header
buro bost homepage
buro bost algemene voorwaarden
buro bost ook dit is kara
buro bost klanten & links
buro bost bedrijfsanalyse
boekhouding & belasting
Boekhouding & Belasting


Een onmiskenbare warboel wordt ook wel eens 'boekhouding' genoemd. Als een bedrijf of organisatie de juiste financiële informatie, op basis van dynamische processen, ter beschikking heeft, is de administratie en dus de boekhouding geen onoverzichtelijke warboel; en zeker niet stoffig!

Als bedrijf moet men dan wél over de juiste interne middelen en resources beschikken en als allerbelangrijkste factor 'de zin ervan in zien'. Anders blijft de boekhouding een donkere hoek van het bedrijf waar iedereen een beetje bang voor is en zeker niet in de buurt durft te komen.

Herkent u de situatie maar ook de risico's en de gemiste kansen voor uw bedrijf? Natuurlijk, u bent uitstekend in het ontwikkelen, produceren en distribueren van uw product. Maar bent u ook een boekhouder? Of hebt u kennis van alle belastingontwikkelingen? U weet echter wel, dat een transparante en adequate boekhouding effectief bijdraagt aan een uitstekend georganiseerd bedrijf en haar toekomst. Toch?

buro bost neemt deze belangrijke taak graag van u over en adviseert, denkt en filosofeert met u mee, over de kansen en valkuilen in de financiële wereld.


U kunt uw boekhouding en administratie in vertrouwen en met een gerust hart aan buro bost overlaten, zodat u zich helemaal kunt focussen op de zaken waar u heel goed in bent. Uw product! buro bost zorgt er dan voor dat óók uw boekhouding een van de parels van uw bedrijf wordt.


Wat doet buro bost?

 

spacer volledige boekhouding
(Financiële administratie in boekhoudprogramma Exact)

spacer opmaak jaarrekening
(conform wetgeving) met toelichting op de balans en W&V rekening.

 

spacer aangifte omzetbelasting

spacer aangifte inkomstenbelasting

spacer alle relevante belastingzaken

spacer oftewel volledig organisatie van de financiële administratie in de breedste zin van het woord

Bespreek met buro bost de voor u meest prettige werkwijze, en dat alles voor een all-in-maand-tarief. Dus geen verborgen-achteraf-kosten van telefoongesprekken et cetera.


Voor welke doelgroep?
De doelgroep van buro bost bestaat met name uit diegene die goed is in zijn/haar vak en begrijpt dat ieder zijn eigen sterkte en kwaliteiten bezit.

Speciale aandacht en focus op starters en eenmanszaken, zoals ZZP-ers en freelancers.
buro bost zoekt bewust personen/bedrijven waarbij een wederzijdse klik is en waarmee zij een langdurige vertrouwensband kan opbouwen.

 

En vooral dié creatieve en innovatieve ondernemers die niet in een hokje te plaatsen zijn; net als Kara!

boekhouding & belasting.

 

buro bost!

Vertrouwen in innovatief vakmanschap!


buro bost stenen2

buro bost baneheide 4 6351 JW Bocholtz 045 511 14 15 06 140 247 66 kara@burobost.nl KvK 14103851